bolig

Flyt til provinsen og spar penge på din bolig

At finde en ny bolig er sjældent sjovt og også noget de fleste frygter, men sådan behøver det ikke være, især ikke hvis man er villig til at flytte ud af byerne og til provinsen. Det er markant nemmere at finde en bolig, men den vil typisk også være større eller billigere end dem der er i storbyerne. Alt efter behov, kan der være mange tusinde kr. i forskel på den samme type bolig. 

Samtidig er der også mange andre fordele ved at flytte til provinsen, udover den billigere husleje. Læs mere her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Bedre samarbejde

En af de årsager mange frygter ved at flytte til provinsen er muligheden for at finde et job og i stedet skulle pendle frem og tilbage. Noget der især for småbørnsfamilier kan være en udfordring. Det samme gælder for de firmaer, der ligeledes er tiltrukket af de billige huslejer og muligheden for at få mere plads, som virksomheden udvikler sig.

De er nervøse for om de også kan tiltrække uddannet personale. Det har mange kommuner forstået at udnytte og der er lavet samarbejde mellem kommunen og virksomhederne, så de får mulighed for at hilse på de nye borgere i kommunen.

Har i børn er der også flere fordele ved at flytte til provinsen. Kommunerne vil gerne tiltrække nye borgere, hvilke betyder at skole og pasningsmulighederne er markant bedre end dem i storbyerne. Her vil det være et sjældent syn at se slidte møbler og klasselokaler eller ældgamle atlas, der viste hvordan verden så ud før anden verdenskrig. Ofte er normeringerne både i diverse pasningstilbud, men også i skolen.

Der er også et stort udvalg af aktiviteter efter skole og arbejdstid. Både for voksne og for børn. Ofte ligger der også gode udendørsmuligheder i nærheden, som gør det muligt at tilbringe en masse tid i den smukke danske natur.