alkoholbehandling

Opsøg den rette alkoholbehandling

Når et menneske udvikler et alkoholmisbrug, sker det som regel over en årrække. I Danmark har vi en kultur i hvilken der ikke ses skævt til et vist alkohol forbrug i hverdagen eller i forbindelse med festlige begivenheder. Et glas vin til aftensmaden kan hurtigt blive til flere – og skal måske følges op af en sjus eller to til at falde i søvn på. Og pludselig kan man ikke komme igennem dagen uden en lille opstrammer hver morgen efterfulgt af en lind strøm af genstande, som med tiden vokser i antal.

Hvornår er alkoholbehandling nødvendig?

Det kan desværre være meget svært at spotte et alkoholmisbrug. Alkohol er et lovligt og særdeles tilgængeligt rusmiddel, som de fleste mennesker indtager i ny og næ. Det er således hverken svært at skaffe alkohol eller tillægge sig et højt indtag uden at nogen løfter et øjenbryn. Og netop derfor bør du være særligt opmærksom på dine nærmeste, hvis du begynder at fatte mistanke til alkoholisme.

Det kan for eksempel være din kollega, som før var mødestabil, og som pludselig begynder at udvise megen fravær det kan være et familiemedlem som har oparbejdet evnen til at indtage umådelige mængder af alkohol ved fester og tit drikker sig i hegnet. Eller det kan være en af dine venner som præsenterer med tegn på personligheds ændring og bliver mere tyndhudet.

Her kan du med rette begynde at udvise særlig agtpågivenhed, og måske endda tage problemet op med andre personer i den nære omgangskreds. Skulle der vise sig at være noget om snakken, bør du kontakte et misbrugscenter og her få rådgivning og vejledning i forhold til et egnet behandlingsforløb.

Du kan med fordel forhøre dig om muligheden for indskrivning til alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien, som er blandt de misbrugscentre med høj succes rate. Læs mere om Stien behandlingscenter alkoholbehandling på behandlingscenter-stien.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.